Duurzaam geproduceerd in België
Hoge kwaliteit en kleine aantallen
Op een werkdag voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden!
Geldt alleen voor standaardproducten. Overige producten binnen 5 werkdagen verzonden.

SOS-armband met naam kind: profiteer van de voordelige prijzen

Een SOS-armband met de naam van je kind is ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of als je kind op schoolreis gaat. Een SOS-bandje biedt plaats voor belangrijke informatie. Het kan een armbandje met naam en telefoonnummer, maar ook een armbandje met medische informatie zijn. Een SOS-armband kan in geval van nood een belangrijke rol spelen.

Kids-id bandje: zelf samenstellen met de configurator

Sommige kinderen hebben een eigen wil. Harstikke leuk natuurlijk, maar in sommige gevallen komt het niet uit dat je kind rechts wil en jij links. Met een SOS armband voor je kind voelt het een heel stuk prettiger om een drukke markt op te lopen. Onze kids-id bandjes zijn een ideale en praktische oplossing om te zorgen dat je kind veilig op stap kan gaan. Gaat je kindje naar de speeltuin, het strand of een groot attractiepark en ben je bang hem of haar uit het oog te verliezen? Met een geweven polsbandje is je kind snel weer terug. Met het kids-id bandje is alle belangrijke informatie direct beschikbaar. Om te voorkomen dat kinderen de armbandjes niet leuk vinden en daardoor niet omdoen, is het mogelijk om de kids-id bandjes helemaal zelf samen te stellen.

Ontwerp een SOS armband voor je kind

Het kan de beste overkomen. Zeker met kinderen met een sterk karakter. Je knippert met je ogen en weg zijn ze. Ontwerp een SOS bandje voor je kind zodat ze altijd gegevens bij zich dragen. Uiteraard wil je de belangrijkste gegevens direct zichtbaar hebben. Een SOS armband biedt genoeg ruimte voor naam en telefoonnummer van de ouder. Zo kan er direct contact worden opgenomen, mocht je kind onverhoopt aan je aandacht ontsnappen.

Kies tijdens het samenstellen uit het volgende:

  • 12 modellen
  • Ruim 80 symbolen
  • 15 verschillende kleuren
  • 17 verschillende tekstkleuren

Stappenplan SOS armband kind ontwerpen

Het is zeer eenvoudig om de kids-id bandjes zelf samen te stellen. Creëer met behulp van de configurator in enkele minuten je persoonlijke polsbandjes voor kinderen! Deze armbandjes zijn altijd 10mm breed.

  • Stap 1 Lettertype Kies een lettertype voor de tekst op het kids-id bandje
  • Stap 2: Een bandje met telefoonnummer kind of andere gegevens Voer tekst in waarbij je rekening houdt met het aantal karakters. In de configurator zie je direct hoe de gegevens op het SOS polsbandje komt te staan
  • Stap 3: SOS armband kind met symbool Wie zegt dat praktisch niet mooi mag zijn? Personaliseer het kids-id bandje met een leuk symbool. Je kunt kiezen uit maar liefst 100 symbolen. Wanneer je genoeg karakters over hebt, kun je zowel aan de rechter- als aan de linkerkant van de tekst een plaatje neerzetten
  • Stap 4: Ondergrond Wat is de favoriete kleur van je kind? Voor het bepalen van de kleur van het SOS bandje heb je keuze uit 15 kleuren. De werkelijk geweven kleur kan iets afwijken van de kleur op je beeldscherm
  • Stap 5: Tekst kleur De laatste stap in het personalisatieproces van het SOS bandje is het bepalen van de kleur van de tekst. Uit ervaring weten we dat wanneer je kiest voor weinig contrasterende kleur, je de leesbaarheid beïnvloed. Zorg bij een lichte ondergrond van het kids-id bandje voor een donkere tekst. Uiteraard geldt dit andersom bij een donkere achtergrond

SOS-armbandjes: geschikt voor iedereen

SOS-armbandjes zijn er om te zorgen dat je kinderen altijd een manier hebben om met jou in contact te komen. Bijvoorbeeld als er sprake is van een allergische reactie of andere medische aandoeningen. Als je een armbandje met naam en telefoonnummer wilt bestellen, dan kun je deze in kleine aantallen bestellen, net zoals bij onze naamlabels en stoffen labels.

Al vanaf 20 stuks kun je SOS-armbandjes laten maken. SOS-armbanden zijn uiteraard ook in grotere aantallen te bestellen, daardoor is het ook ideaal voor scholen en verenigingen!

De kids-id bandjes worden met een plastic, kindvriendelijke sluiting bevestigd en het geweven polsbandje irriteert de huid niet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!

Kun je bij ons niet precies vinden wat je zoekt, kijk dan op eelabelfactory.nl voor meer mogelijkheden.

eelabelfactory.nl
Post BE
Visa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo