Vakantiefoto’s aan de muur

vakantiegevoel vakantiefotobordvakantieliefde vakantiefoto

Genieten van vakantiefoto’s
Heerlijk, die vakantietijd. Even lekker weg, tijd voor elkaar, nieuwe dingen zien, nieuwe plaatsen bezoeken. Helaas komt er altijd dat vervelende moment. Het einde van je vakantie. Je vakantiefoto’s zijn dan hét middel om het vakantiegevoel wat langer vast te houden!

Vakantieprikbord
Hang je favoriete foto’s aan de muur. Wij hebben een leuke en originele manier bedacht om dat te doen: met een vakantieprikbord! Hoe pak je dat aan? Wij hebben een kant-en-klaar canvas gebruikt. Daar gaat een laag schuimrubber of kussenvulling (niet tè dik) overheen. Vervolgens span je een leuke stof erover en niet je het vast aan de achterkant

Maak het extra speciaal met lint met een leuke tekst, die je doet herinneren aan je vakantie. Zet het lint aan de voorkant vast met knopen, splitpennen of iets dergelijks. En klaar is je eigen Memories bord!

Een vakantieliefde?
Maak voor de mooiste kiekjes, briefjes en andere gezamenlijke herinneringen een prikbord met een groot hart. Naai hiervoor eerst een hart op de stof en volg dan de bovenstaande stappen Ben je geen naaister, dan kun je het hart ook met textiellijm op de stof plakken. En dan natuurlijk lint bestellen met de naam van je geliefde, een lieve tekst, iets van jullie samen in ieder geval!

Happy holidays namens Nominette!